Få sikret kloak og rør med en rottespærre

Har du problemer med rotter i dit hjem? Så er du højst sandsynligt på udkig efter en rottespærre. Heldigvis kan vi hos Vendelbo-Larsen komme dig til undsætning. Vores virksomhed er beliggende i Gladsaxe, men vi kører også til Søborg, Herlev, Gentofte og omegn.

Har du problemer med rotter i din kloak? Så er det vigtigt, du reagerer hurtigst muligt. Hos Vendelbo-Larsen har vi stor erfaring med montering af rottespærre. Vi har med tiden hjulpet mange kunder med at bekæmpe rotter i kloakker.

Vi har det rette udstyr til bekæmpelse af rotter, så tvivl ikke længere. Hvis du har brug for vores hjælp, anbefaler vi, at du kontakter os hurtigst muligt, så vi kan få bugt med problemet. Vi kan nemlig montere rottespærren i enten kloak eller rør, alt efter hvad der giver bedst mening.

Vi tilbyder:

  • En autoriseret kloakmester
  • ​Et erfarent firma, som har eksisteret siden 1922
  • ​Effektive og holdbare løsninger - altid

Gode priser og grundigt arbejde

Vores priser på rottesikringer afhænger altid af flere faktorer. Det kommer nemlig først og fremmest an på, hvor omfattende opgaven er, og hvor meget udstyr vi skal have i brug. Når vi placerer en rottespærre, gør vi det for at sikre, at rotterne ikke trænger ind i dit hus. Som du sikkert allerede er bekendt med, er det muligt at fjerne rotter på flere måder. Her anbefaler vi dog, at du kontakter os og får et uforpligtende tilbud med en god pris. På den måde er du sikker på at få det bedste resultat, så du undgår alvorlige problemer såsom brud på ledninger i kloakken, sundhedsproblemer med mere.

Når du kontakter os, garanterer vi for, at vi gør et grundigt stykke arbejde, så vi er sikre på, at rotterne ikke vender tilbage eller får mulighed for at skabe alvorlige problemer.

Vil du vide mere om en rottespærre eller andet? Kontakt os

Hvis du har flere spørgsmål til rottesikring, rottebekæmpelse eller priser, er du mere end velkommen til at kontakte os. Ønsker du et uforpligtende tilbud, hører vi også meget gerne fra dig. Ring på telefon 39 69 49 03 eller vores døgntelefon 21 21 61 61. Du er også velkommen til at sende en e-mail til vendelbo-larsen@mail.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Kontaktformular​

Udfyld felterne herunder så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os fra 07:00 til 15:30​

på telefon 39 69 49 03

Døgntelefon fra 15:30 til 07:00​​

på telefon 21 21 61 61​