Få en professionel kloakrensning lige her

Er der behov for en professionel kloakrensning? Så er du landet det helt rette sted. Hos Vendelbo-Larsen står vi klar til at hjælpe dig. Vi holder til i Gladsaxe, men vi kører også gerne ud til Herlev, Søborg, Gentofte og omegn.

Har du i øjeblikket problemer med en tilstoppet kloak? Så tøv ikke længere. Vi har mange års erfaring på området og har med tiden renset mange kloakker for kunder. Derfor kan du også forvente optimale og effektive løsninger, hvis du henvender dig til os.

Det er vigtigt at reagere hurtigt, hvis du oplever problemer med din kloak. Jo hurtigere vi får bugt med problemet, desto mindre risiko er der for, at det udvikler sig til større og mere alvorlige problemer. Ved en grundig rensning kan vi fjerne snavs og andet, der har sat sig fast.

Vi tilbyder:

  • Mange års erfaring på området
  • ​En autoriseret kloakmester
  • ​Grundig kloakspuling og kloakrens

Sådan fungerer en kloakrensning

Når vi renser kloakker, er vores fornemmeste opgave at gøre det grundigt, så vi fjerner alt det, der forårsager selve tilstopningen. Fordi det er så vigtigt at gøre noget ved problemet hurtigst muligt, har vi sørget for, at vi kan rykke hurtigt ud ligeså snart, der er behov for det. For at være sikre på, at arbejdet bliver gjort grundigt, bruger vi følgende metoder:

  • Rensning af kloak og faldstammer i køkken og bad
  • ​Højtryksspuling af brønde og kloakledninger
  • ​Slamsugning

Selvom du nødvendigvis ikke oplever problemer med din kloak, er det stadig en god idé at sørge for en kloakrensning indimellem. Kloakrørene skal nemlig renses og vedligeholdes løbende for at undgå mere alvorlige problemer.

Vores priser er rimelige og afhænger altid af opgavens omfang. Har du brug for en god pris og et uforpligtende tilbud, hører vi meget gerne fra dig.

Mangler du informationer? Ring i dag

Hvis du har yderligere spørgsmål til vores kloakrensning eller priser, så kontakt os endelig. Jo før vi kommer ud til dig og foretager en spuling af kloak, jo flere penge er der at spare. Ring på telefon 39 69 49 03 eller vores døgntelefon på 21 21 61 61. Du kan også sende en e-mail til vendelbo-larsen@mail.dk, hvis det ikke er akut.

Kontaktformular​

Udfyld felterne herunder så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os fra 07:00 til 15:30​

på telefon 39 69 49 03

Døgntelefon fra 15:30 til 07:00​​

på telefon 21 21 61 61​